Daarnaast kun je alle info en het informatieboekje Harmo-info vinden op de website van de harmonie: www.harmoniezieuwent-marienvelde.nl

Klik onder het tabblad “leden” op “leerlingen”. Log in met het wachtwoord H@rmonie.

Voor informatie, bijzonderheden en afmeldingen kan je bij mij (Wendy Rouwhorst) terecht:

Het is alweer even geleden, maar 2e kerstdag hebben we met Get Ready in de kerk van Zieuwent gespeeld. De bezoekers konden kijken en luisteren naar het kerstverhaal, waarbij wij zorgden voor muzikale kerstklanken. Dat was een sfeervolle start van 2e kerstdag!

Donateursconcert

Zoals eerder al in de mail is vermeld, gaan we vrijdag 20 en zaterdag 21 maart met Muziek Express, Start Up en Get Ready het voorprogramma van het donateursconcert verzorgen. Het grote orkest zal de rest van de avond verzorgen, zodat alle muzikanten van onze vereniging hun muzikaliteit kunnen laten horen!

Verderop in deze nieuwsbrief alle informatie die je nodig hebt over het donateursconcert. En als er na het lezen nog onduidelijkheden zijn, dan hoor ik die graag!

Praktische info en tijden donateursconcert

Het donateursconcert vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in het parochiehuis te Zieuwent. Deze avond begint om 20:00 u met een kort optreden van Get Ready, Start Up en Muziek Express! Op vrijdag krijgen de kinderen van Muziek Express hun eerste certificaat.

Om 19:30u gaan we met Get Ready inspelen. Vanaf 19:15u kan je in zaal 3 van het parochiehuis terecht om je instrument in elkaar te zetten, en je standaard met (alleen) de juiste muziekstukken klaar te zetten. Jette Holkenborg (de moeder van Teun, Hugo en Sien) staat dan voor jullie klaar, zij zorgt o.a. dat iedereen een shirt krijgt. Het groot orkest is op dat moment al aan het inspelen.

De kinderen van Muziek Express en Start Up: jullie worden vanaf 19:30u verwacht in zaal 3. Dan staat Jette voor jullie klaar. En ook jullie krijgen een shirt van Jette. Om 19:45u gaan we met Muziek Express en Start Up inspelen, zorg dat je dan klaar staat met het juiste muziekstuk (en je blokfluit).

Tijdens het concert is er tot aan de pauze een klein deel van de zaal gereserveerd voor de muzikanten van Get Ready, Start Up en Muziek Express. Als je klaar bent met optreden kan je daar samen met Jette van het optreden van het grote orkest genieten. In de pauze is er voor alle muzikanten drinken en lekkers in zaal 3. Op dat moment kan je je instrument opruimen en je shirt inleveren.

Na de pauze mag je samen met je ouders de rest van concert bijwonen.

Kleding

Voor de jeugd van Get Ready, Start Up en Muziek Express zijn er paarse t-shirts met korte mouw. Deze worden vlak voor het concert uitgedeeld. Draag hierbij zelf een blauwe spijkerbroek en evt een shirt met witte lange mouwen.

Entree

Onderaan deze nieuwsbrief vind je een entreebewijs voor het donateursconcert. Print deze uit en vul hem in…  Iedere muzikant van Get Ready, Start Up en Muziek Express mag één avond één persoon gratis het concert laten bijwonen. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt geen entree gevraagd.

Als er meer belangstellenden zijn en je hebt de donateursactie gemist, dan zijn er nog kaarten te koop bij de Spar te Zieuwent.

De muzikanten van Get Ready, Start Up en Muziek Express hebben zelf uiteraard geen entreebewijs nodig voor dit concert.

Gezamenlijk zomerconcert

Hoewel we nog druk aan het repeteren zijn voor het donateursconcert zijn we achter de schermen ook al bezig met ons volgende optreden: Een gezamenlijk concert met de leerlingen van Harmonie St Caecilia uit Lichtenvoorde op zondag 5 juli. De exacte tijd is nog niet bekend, maar het is de bedoeling dat dit ca 13 uur is afgelopen.

Het is de bedoeling er weer een afwisselend concert van te maken en misschien doen we nog wel een nummer samen met de leerlingen van Lichtenvoorde!

Ook dit jaar zullen we een beroep doen op de creativiteit van onze jeugdleden. Mocht je al ideeën hebben, dan zijn deze van harte welkom.

We gaan ervan uit dat iedereen van Muziek Express, Start Up en Get Ready mee speelt, maar mocht je toch al iets anders hebben, meld je dan zo snel mogelijk af bij mij: wwm.rouwhorst@gmail.com

Dinsdag 25 februari is er vanwege de voorjaarsvakantie geen Muziek Express en geen repetitie van Start Up en Get Ready.

Data op een rijtje

Muziek Express:

20 en 21 maart: 19:30u in zaal 3 met blauwe spijkerbroek (en evt. shirt met witte lange mouwen)

Start Up:

Get Ready:

20 en 21 maart: 19:15u in zaal 3 met blauwe spijkerbroek (en evt. shirt met witte lange mouwen)