Concerten/optredens 2020/2021

Door het Corona-virus en alle maatregelen die daarvoor zijn getroffen was het voor de harmonie Zieuwent Marienvelde in de afgelopen maanden niet mogelijk om  optredens of concerten te organiseren, laat staan samen te kunnen repeteren.

Vanaf september j.l. mogen we gelukkig weer samen muziek maken. De richtlijnen die we daarbij dienen te volgen, zorgen ervoor dat we als vereniging volop aan het nadenken zijn over onze mogelijkheden tot geven van concerten en optredens op een verantwoorde wijze.

Zodra er nieuws is over concerten in 2020/2021, kunt u dat lezen op onze website.

Wij wensen iedereen in deze tijd vooral een goede gezondheid toe en hopen u op een later moment terug te zien op een van onze concerten!

Geplaatst in Nieuws.