Daarnaast kun je alle info en het informatieboekje Harmo-info vinden op de website van de harmonie: www.harmoniezieuwent-marienvelde.nl

Klik onder het tabblad “leden” op “leerlingen”. Log in met het wachtwoord H@rmonie.

Voor informatie, bijzonderheden en afmeldingen kan je bij mij (Wendy Rouwhorst) terecht:

Gezamenlijk zomerconcert (onder voorbehoud i.v.m Corona-virus)

Op zondag 5 juli willen we een gezamenlijk concert met de leerlingen van Harmonie St Caecilia uit Lichtenvoorde geven.

De exacte tijd is nog niet bekend, maar het is de bedoeling dat dit rond 13.00 uur is afgelopen.

Het is de bedoeling er weer een afwisselend concert van te maken en misschien doen we nog wel een nummer samen met de leerlingen van Lichtenvoorde!

Ook dit jaar zullen we een beroep doen op de creativiteit van onze jeugdleden. Mocht je al ideeën hebben, dan zijn deze van harte welkom.

We gaan ervan uit dat iedereen van Muziek Express, Start Up en Get Ready mee speelt, maar mocht je toch al iets anders hebben, meld je dan zo snel mogelijk af bij mij: wwm.rouwhorst@gmail.com

Data op een rijtje

Muziek Express: