Oud papier en metalen

Oud papier
Jarenlang kwam de harmonie elke maand het oud papier ophalen bij de inwoners van Zieuwent. Sinds oktober 2012 heeft ieder huishouden een container gekregen voor het oud papier en wordt deze door de ROVA geleegd. Alle verenigingen die in het verleden een belangrijke financiële ondersteuning had met het oud papier ophalen, krijgen nu een deel van de opbrengst van deze containers.
Ondernemers betalen geen afvalstofheffing, vandaar dat zij geen container krijgen. Daarom komt de harmonie elke tweede zaterdag van de maand bij de Zieuwentse ondernemers nog wel het oud papier ophalen. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede aan de harmonie. Daarnaast kunnen ondernemers ook het oud papier brengen naar onze container aan de Reindersweg 3 te Zieuwent. Deze is op maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur geopend.
Met de opbrengst van het oud papier kunnen wij weer instrumenten, uniformen en nieuwe muziek aanschaffen.
Onderaan deze pagina vindt u een lijst met wat wel en wat niet bij het oud papier mag.

Metalen
Een ieder kan metalen en aluminium inleveren op het terrein aan de Reindersweg 3 te Zieuwent in de daarvoor bestemde containers.
U wordt echter vriendelijk, doch dringend verzocht geen koelkasten, magnetrons, vriezers of ander afval achter te laten. Deze dient U in te leveren bij de gemeente.

Wel bij het oudpapierNiet bij het oudpapier
CadeaupapierBehang
ComputeruitdraaienCarbonpapier