Leerlingen orkest

Sinds 1995 heeft onze vereniging een leerlingen orkest. Sinds maart 2017 heeft dit orkest een nieuwe naam: Get Ready! Wanneer blijkt dat de leerling vanuit de Start Up klaar is stroomt hij/zij door naar Get Ready. Samen muziek maken is immers veel leuker, heel anders dan alleen thuis. Daarnaast wordt er enkele keren per jaar ook opgetreden, zoals met het voorjaarsconcert. Tijdens optredens wordt Get Ready meestal ondersteund door een aantal muzikanten van het grote orkest. In mei/juni is er nog een avond waarop alle leerlingen, maar ook het grote orkest, van zich laat horen. Iedereen is van harte welkom om te kijken en luisteren naar wat we samen dat jaar bereikt hebben. De doorstroom naar het harmonie orkest zal per leerling/instrument bepaald worden. Vaak speelt een leerling al (vlak) voor het behalen van haar B-diploma mee in het harmonie orkest.

Get Ready staat onder leiding van dirigent Bart Klerken en repeteert iedere dinsdag van 18.15 uur tot 19.15 uur (m.u.v. schoolvakanties) in het Parochiehuis in Zieuwent.