Muziekschool Boogie Woogie

Harmonie Zieuwent-Mariënvelde heeft al jarenlang Boogie Woogie als muziekschool. We hebben dan ook, samen met de muziekverenigingen uit de buurt, veel contact met elkaar. Wanneer een leerling op les gaat, kan dat bijvoorbeeld in de muziekschool in Lichtenvoorde.

Leerlingen kunnen via de Muziekexpress doorstromen naar de muziekschool, maar dat hoeft niet. En ieder, leerlingen of volwassene, mag natuurlijk ook direct bij de muziekschool beginnen. Wanneer een leerling 1 jaar muziekles met een gekozen instrument heeft gehad, kan hij/zij deelnemen aan de Start Up. Wanneer de leerling in het bezit is van het A diploma kan hij/zij starten met het leerlingen orkest. De leerlingen kunnen verschillende diploma’s behalen. A-B-C en zelfs D. Om in het grote orkest goed mee te kunnen komen is een B diploma noodzakelijk. Maar leerlingen mogen zeker door voor C of zelf D.

Voor verdere vragen, zoals mogelijkheden en kosten, kunt u terecht bij het bestuurslid dat de muziekopleiding coördineert: Henrike Lankveld